Rok zaˆłożenia forum - 2008


Poprzedni temat «» Następny temat
MyLink do Sparka?
Autor Wiadomość
Ryplej 

Model Samochodu: Chevrolet Spark M300
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 25 Wrz 2013
Posty: 4
Skąd: Szczecin
Poziom: 1
HP: 0/18
 0%
MP: 8/8
 100%
EXP: 3/9
 33%
Wysłany: 2013-09-25, 12:58   MyLink do Sparka?

Wiadomo nie od dziś że w Sparku montuje się również radia MyLink. Na youtube jest masa filmików jak to działa. Czy wiecie gdzie w Polsce można to kupić?

http://www.youtube.com/watch?v=OFVg1TbCJdg

To radio posiada wszystkie w funkcje w tym GPS, komunikacja z telefonem itp. itd.

Chińczycy mają inne radia do Sparka wraz z obudowami które w Polsce sprzedawane są za dwu- lub trzykrotność ceny Chińskiej. Te radia działają na Adnroidzie lub Windowsie.
 
     
user_01 

Model Samochodu: Brak
Pomógł: 39 razy
Wiek: 114
Dołączył: 03 Maj 2011
Posty: 1922
Poziom: 36
HP: 638/3758
 17%
MP: 1337/1794
 74%
EXP: 56/138
 40%
Wysłany: 2013-09-25, 16:31   Re: MyLink do Sparka?

Ryplej napisał/a:
Wiadomo nie od dziś że w Sparku montuje się również radia MyLink. Na youtube jest masa filmików jak to działa. Czy wiecie gdzie w Polsce można to kupić?

http://www.youtube.com/watch?v=OFVg1TbCJdg

To radio posiada wszystkie w funkcje w tym GPS, komunikacja z telefonem itp. itd.

Chińczycy mają inne radia do Sparka wraz z obudowami które w Polsce sprzedawane są za dwu- lub trzykrotność ceny Chińskiej. Te radia działają na Adnroidzie lub Windowsie.


szukaj na aliexpress.com

ale to nie jest MyLink ale inne urzadzenie pracujace z pojazdem na Windows CE, jakosc jest porownywalna z urzadzeniami typu MANTA
 
     
pwalczak
[Usunięty]

Poziom: 32
HP: 192/2753
 7%
MP: 1314/1314
 100%
EXP: 67/111
 60%
Wysłany: 2013-09-26, 06:58   

Ryplej napisał/a:
Wiadomo nie od dziś że w Sparku montuje się również radia MyLink. Na youtube jest masa filmików jak to działa. Czy wiecie gdzie w Polsce można to kupić?


I tutaj widać jak nas traktują :(
 
     
johny1681 

Model Samochodu: Spark
Dołączyła: 26 Lis 2013
Posty: 10
Skąd: Poland
Poziom: 2
HP: 0/30
 0%
MP: 14/14
 100%
EXP: 0/8
 0%
Wysłany: 2014-01-29, 12:14   

Ktos z Was probował zamontować taki sprzecik?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

reklama: Świadectwa Energetyczne | Outsourcing IT Szczecin | SONEX s.c. Łódź